Ny samarbeidsavtale med G-Sport og Hummel

MHI Håndball har gleden av å presentere nye 4 års avtaler med G-Sport Mandal og Hummel. G-Sport Mandal har vært en samarbeidspartner over flere år som vi er veldig fornøyde med å få med videre på laget. Hummel kommer inn og blir vår nye leverandør av klubbtøy, drakter samt en del utstyr (isposer, tape, klister m.m.).

Avtalen innebærer at alle MHI Håndball medlemmer får 15% rabatt på alle varer og 20% rabatt på varer fra Hummel ved fremvisning av det elektroniske klubbkortet. I tillegg til dette vil klubben motta bonus tilsvarende 5% av kassalappen på «vanlige» varer og hele 25% bonus på Hummelvarer dere som MHI Håndball medlemmer handler for.

For at både klubben og MHI Håndball medlemmer skal få mest mulig ut av avtalen er det viktig at vi handler på G-Sport Mandal, bruker klubbkortet, og velger Hummel merket når det er mulig:)

Som følge av avtalene vil alle klubbens spillere og trenere få nytt klubbtøy i løpet av høsten 2017 i merket Hummel.