MHI søker spillere til nytt satsende seniorlag for damer

MHI Håndball jobber nå med å «re-starte» et seniorlag for damer. Initiativet er kommet fra 2 erfarne trenere, Espen Løland og Kjell Arild Haddeland, som ønsker at Mandal igjen har et seniorlag som kan hevde seg i regionen.

Klubben ønsker derfor er å starte et lag med spillere som ønsker å gi det lille ekstra for å bidra til at MHI Håndball igjen har et dame seniorlag som vi alle kan være stolte av.

Planen er at laget skal ha 2 faste treninger i uka og selvsagt være med i seriespill. I utgangspunktet vil laget starte i 5 divisjon (men vi anser det som sannsynlig at vi kan melde laget på i 4. divisjon), men klubben og trenerne ønsker at laget har en ambisjon om å spille seg opp noen divisjoner på sikt. MHI Håndball har allerede et samarbeid med Holum I.L. på junior (U20) nivå, og det er sannsynlig at dette også blir videreført på seniornivå.

Vi har allerede en del spillere på «blokka», men ønsker å komme i kontakt med flere spillere som har lyst til å spille håndball på seniornivå. Om det er noen som ønsker å være med på dette prosjekter, eller har spørsmål, ta kontakt snarlig til Sportslig leder i klubben, Beathe Braadland. Enten på «messenger» eller på e-post bea.braa@hotmail.com. Det er også mulig å kontakte leder av klubben, Kristian Waage på telefon 92480881.

 

Med vennlig hilsen

Styret i MHI Håndball

 

P.S. I mars startet vi også opp et tilbud for senior for de som kun ønsker å trene 1 dag i uken, og som synes håndball er gøy men som ikke har mulighet til å bruke så mye tid på det. Nå ble tilbudet «brutalt» stanset av Corona, men vi satser på å opprettholde dette tilbudet når Corona krisen er over.