17. mai 2019

MHI Håndball er stolt av å være arrangør av årets 17.mai arrangement.  Vi ønsker å takke alle som har bidratt til planleggingen, sponsorer i 17.mai program og tilrettelegging fra kommunen. Som seg hør og bør, blir det kioskservering både i sentrum og på lysthuset, underholdning på Giert Karis plass og leker på Lysthuset m.m.

17. mai program

Når det gjelder selve 17.mai programmet vil bli distribuert til alle husstander fredag 10.mai, men kan også lastes ned her:

17. mai program 2019

Barnetog

Barnetoget starter 09.15 fra Furulunden Skole (Oppmøte 09.00). Barnehagene tar oppstilling ved «Isbanen» og blir loset ut i toget av 17. komiteen. Oppstilling for barnehagene vil bli skiltet.  Skolene tar oppstilling i skolegården på Furulunden Skole. For å unngår trafikale utfordringer oppfordrer vi alle til å unngå å kjøre barna «til døra», men heller bruke nærliggende områder som f.eks Speidertomta til å levere ungene til toget.

Underholdning Giert Karis Plass

Mellom barnetoget og borgertoget vil det være show på Giert Karis plass. Her er det åpen scene («Vis hva du kan») hvor talentfulle barn og ungdom kan vise seg frem. Det renomerte bandet Fantasy vil tradisjonen tro også spille. Mye underholding å få med seg med andre ord. Det vil også være kiosker hvor man kan få kjøpt is, pølser, brus m.m.

Borgertoget

Borgertoget starter klokken 16.00 fra krysset Søren Jaabæksvei/Gismerøyveien. Vær oppmerksom på at innkjøringen fra Søren Jaabæksvein inn mot Gismerøyveien, pga trafikksikkerheten til barna i toget, vil være stengt for all motorisert ferdsel. Bruk plassen ved Musikkens hus/Best Malmø til å slippe av de håpefulle. Vi oppfordrer ellers til å bruke miljøvennlige fremkomstmidler, slik som å ta beina fatt:).

 

Lysthuset

Arrangementet ved Lyshuset begynner så fort hele Borgertoget har ankommet. På Lysthuset vil det være en masse tradisjonelle aktiviteter for barn. Alle aktiviteter for barn er GRATIS.

Det vil også være kiosker som man kan kjøpe, is, brus og kaker, som seg hør og bør på 17. mai.

Den siste organiserte aktiviteten vil være den prestisjetunge tautrekking konkurransen. I år er det Brannvesenet, Politiet, Mandal Turnforening og 1 utfordrer som kjemper om den gjeve tittelen «Mandalsmester i Tautrekking 2019». Dette er verdt å få med seg!

Kontaktinformasjon 17. mai komiteen

Kristian Waage, Leder 17.mai komitee, tlf: 92480881

 

Hipp, Hipp!!!!!!!!!!!!!!