Påmelding Håndballskole 2018

Klikk på link for å komme til påmeldingsskjema:

Påmeldingsskjema håndballskole 2018

 

MHI Håndball inviterer til håndballskole i høstferien dagene 2., 3. og 4. oktober. Tilbudet gjelder alle barn fra og med høstens 2. klassinger til og med høstens 7. klassinger. Håndballskolen er både for de som driver med håndball i dag og de som går med en håndballdrøm i magen.

Håndballskolen arrangeres i  Mandalshallen mellom klokken 09.00 og 15.00. Vi stiller med gode trygge trenere og voksne ansvarspersoner som også sørger for god og sunn mat.

Siste dagen vil treningene avslutte litt tidligere og det vil være ekstra god mat og felles avslutning denne dagen før henting klokken 15 ved Mandalshallen.

Pris er 750 kroner for deltakelse, søskenmoderasjon i form av at det for hvert barn ut over det første  er prisen 500 kroner. Inkludert i pris er håndball, bag, mat og drikke.

Vi har plass til 100 deltakere, første mann til mølla! Påmeldingsfrist senest 16.09.18

Påmelding gjøres ved å fylle ut vedlagte skjema som sendes til handballskole@mhihandball.no. Påmeldingen er først gjeldene når betaling er mottatt. NB! Husk info om barnet har allergier, intoleranser, spesielle behov etc..

Betaling til kontonummer: 2801.40.29593 Merk betalingen «Håndballskole + barnets navn».

Spørsmål kan rettes til Stian Lindland på tlf. 959 02 928 (etter klokken 15.30)

 

Klikk på link for å komme til påmeldingsskjema:

Påmeldingsskjema håndballskole 2018

 

 

TAKK TIL VÅRE GODE STØTTESPILLERE FOR HÅNDBALLSKOLEN:

 

                                                                               Kontorsenteret AS v/Svein Ole Borø