17. Mai i Mandal

17. mai program

Klikk på denne lenken: 17 mai program 2016 Mandal

 

Barnetog

Barnetoget starter 09.15 fra Furulunden Skole. Barnehagene tar oppstilling ved «Isbanen» og blir loset ut i toget av 17. komiteen. Oppstilling for barnehagene vil bli skiltet. Nytt av året er at all barnehagene går samlet i toget. Skolene tar oppstilling i skolegården på Furulunden Skole. Oppstillingen er som følger:

Oppstilling_i_skolegården

 

Underholdning på Giert Karis plass

Mellom barnetoget og borgertoget vil det være show på Giert Karis plass. Her er det åpen scene hvor talentfulle barn og ungdom skal vise frem hva de kan. Det renomerte bandet Fantasy vil tradisjonen tro også spille. Mye underholding å få med seg med andre ord.

 

Borgertog

Borgertoget starter klokken 16.00 fra krysset Søren Jaabæksvei/Gismerøyveien. Vær oppmerksom på at innkjøringen fra Søren Jaabæksvein inn mot Gismerøyveien, pga trafikksikkerheten til barna i toget, vil være stengt for all motorisert ferdsel. Bruk plassen ved Musikkens hus/Best Malmø, evt omkjøringsvei (se kart) til bringing og henting.

Borgertog_vei_kart_hjemmeside

Lysthuset

Arrangementet ved Lyshuset begynner så fort hele Borgertoget har ankommet. På Lysthuset vil det være en masse aktiviteter for barn slik som fiskedam, potetløp, sekkeløp, Ballonger på vann etc. Alle aktiviteter for barn er GRATIS.

Det vil også være kiosker som man kan kjøpe, is, brus og kaker, som seg hør og bør på 17. mai.

Den siste organiserte aktiviteten vil være den prestisjetunge tautrekking konkurransen. I år er det Brannvesenet, Politiet, Bystyret og MK sitt A-lag som kjemper om den gjeve tittelen «Mandalsmester i Tautrekking 2016». Dette er verdt å få med seg!

Kontaktinformasjon 17. Mai komiteen

Kjetil Aukland, Leder 17. mai komitee tlf: 982 51 782

Birger Håland, gruppeleder, tlf: 909 96 154

Thor Ivar Farestad, gruppeleder, tlf: 995 99 501